Wik-inn Marina AB

Din marina knutpunkt i skärgården!

 
 


Om oss 

Endast 35 minuter från globen i en skyddad vik 3 distansminuter norr om Nynäshamn på ön Herrö. Med bil åker du mot muskö från trafikplats Ösmo. Över den vackra himmelsöbron och en liten bit till innan du finner oss på högersida.

Wik-Inn Marina grundades 1978 av Matts & Sara Wikström och leds idag av första och andra generation Wikström. Företagets mål är att utveckla ett fullservice varv med hög kvalite.
Hos oss hanteras och lyfts båtar från 0 till 50 ton, vi har ett engagemang som resurs i sjöassistans och arbetar mycket med försäkringsskador.

Vi säljer båtar från HR-Boat och UMS-Boats, utombordsmotorer från Evinrude, Honda, Tohatsu och Suzuki samt inombordsmotorer från Lombardini.

Vi utför service och nyinstallationer på de motormärken vi är återförsäljare för. Ombyggnationer, skrovrenoveringar, försäkringsärenden samt ytbehandlingar på såväl fritidsbåtar som yrkesfartyg.

Vinter- och Sommarplatser erbjuds i en mängd utföranden och för både stora och små båtar inom- och utomhus.

Butiken har massor att erbjuda för både inbitna och blivande båtägare. Passa på att handla dina båtar, motorer och tillbehör hos oss.